Fundația Iochebed
Copyright 2017, Fundația Iochebed. Toate drepturile rezervate.
Centrul de consiliere Iochebed | Despre noi
193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-193,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Fundația Iochebed – o mână întinsă pentru tine!

Despre noi

a

Fundația Iochebed este un centru de consiliere și suport pentru femeile care se confruntă cu o sarcină neplanificată și a femeilor care suferă de sindromul post avort. Ne implicăm și în educarea adolescenților și a tinerilor în ceea ce înseamnă integritate sexuală! De asemenea oferim consiliere în probleme legate de abuz sexual și viol, de relația familială sau probleme legate de creșterea copiilor.

Fundația Iochebed promovează dreptul la viață și demnitate al tuturor ființelor umane, începând din momentul concepției. Oferim alternative care susțin viața și ne dorim ca fiecare cuplu aflat în criza de sarcină, să aibă șansa de a lua o decizie informată, cunoscând dinainte consecințele posibile ale avortului.

Fundația Iochebed luptă pentru dreptul la viaţă al copilului nenăscut și pentru dreptul femeii de a fi informată înainte de a lua o decizie cu privire la efectuarea unui avort.

a

Echipa noastră

a
Consilier

Daniela Făgădar

Consilier

Damaris Mocan